Om bussreklam i norrland.

Bussreklam går inte att bläddra förbi. Bussarna syns från city till bostadsområdena utanför centrum, alltid där människorna rör sig. Det är ett enkelt och effektivt sätt att nå ut med sitt budskap till många samtidigt, och ditt budskap syns om och om igen när bussarna kör genom stan.

Tillsammans med den höga räckvidden och frekvensen når man en låg kontaktkostnad. Bussreklam går inte att blunda för.

Orter som vi tillhandahåller själva är Umeå, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand och Sollefteå.

Hur kan man synas?

Vi kan erbjuda dig sju olika typer av ytor att synas på. Tillsammans med er lägger vi upp en plan för vilka sidor av bussen ditt budskap ska synas på. Det går att arbeta med enskilda ytor, men det går även att kombinera så att det passar just era förutsättningar.

Superback

Påstigningssidor

Kombinerad

Förarplatsskylt

Långsidor

XL

Dubbelsidig fönsterskylt

Streamer

Reklam på bussar i Umeå

Vi erbjuder alltid reklam på bussar till fasta priser med era önskemål i fokus. Reklamen finns som ni ser i olika format av reklam på Ultras linjer, helt enkelt reklam i lokaltrafiken i Umeå. Detta är mycket stark annonsering för er som vill synas mycket I Umeå.

 

Kontakta oss för info om bussreklam

Har du fler frågor kring bussreklam i Umeå är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Reklam på bussar i Umeå ger en väldigt stark marknadsföring för ert företag, skola eller förening.

Umeå

johan@naltamedia.se
072-540 00 22

bjorn@naltamedia.se
070-320 38 75

Västernorrland

tommie@naltamedia.se
076-76 76 822